Tuesday, May 24, 2011

result ..... :(

eerrmmmm .. esok result akan kuar .. mesti website istudent akan *JEM* giler2 so kena sabor je lah ,,, tp x pe lau cam sem lepas uitm hantar result melalui email , so x yah lah students nak berebot2 masok ke protal istudents uh ... hahhhahahh ,, risau lah esok result kuar ,,, aq takot lau aq de repeat subject ,, lau ade r seyesly malu n aq x thu mcm ne nak faceing this thing lorh .... kt sini aq cume boleh berharap agar xde lah subject2 yg repeat ,, lau aq eerrmmmmm matilah oden .......


3 comments:

miss tweety said...

moody:-(

mohd rozmi amir said...

hahahah ,,, lom kuar agi kot

lyana said...

hmmm... camne la result kite....

Post a Comment