Tuesday, May 10, 2011

kelakar... tp itulah kawan yg baik

mule2 aq rase kelakar gile kes nh , yer lah aq gurau2 je majok kat kome2 fb uh , tp dia dia terus gelabah n engat aq majok tol2.. sangup uh dia on9 at chat box sbb nak tya aq , "aq majo gan dia ke"... wehhh x lah aq lau kt fb uh aq main2 je , xde mase nak majok2 nh ... tp bile di pikirkan balik nh r yg kite panggil seorang kawan yg BAIK .. yup aq bersyukur sgt2 sbb dpt kwn mcm dia , n lau leh aq xnk kehilangan dia  ... lam idup aq, x pnh lagi aq jumpe org yg baik mcm dia nh ..tp aq nk egat an pade semua org , jgn main2 kt fb nh ( nak main2 leh tp make sure org uh sekepala giler mcm kite) .. byk kisah aq at fb nh ada yg pahit ada manis .. n lagi satu lau korg nk thu aq nh sebenarnye mmg susah  nk touching2 nh sbb aq berpegang kpd konsep " lantak korang lah " n lau aq touching un aq xkan tujuk sgt n lau lah aq tol2 touching , aq touching sekejap je .. xkan sampai un 1 hari .. sbb pada aq touching nh buang mase  je ... ENJOY LIFE ... no touching2 k....



1 comments:

t.w.e.e.t.y said...

"coment is coment,no touching2"...i like..hehe.
"lantak korg la"..lama aku xdngar ayt uh. rindu nk dngar,hehe...

Post a Comment