Friday, May 6, 2011

Bosan nyer @ umah ..... HAHAHAH

dulu aq suke sgt balik umah , lau balik umah leh mkan byk2 huhuhuhu...:) tp mase cuti sem ari uh start errmmm AQ rase liat je nk balik , bukan pe sbb lau kat umah aq BOSAN  n  loneLY... mak ayah aq lak asyik2 kuar , asyik2 kuar jd tinggalah aq sorg diri at umah nh ... sorang2... bosan kot ,, org lain uh xpe r , kurang2 un dorg ada R adik ke , akak ke , abang ke nk lepak2 gan dorg ... aq xde sape2 .. mmg r mak ayah aq asyik suh aq kuar g jln2 tok hilangkan bosan aq nh , tp aq lak yg xnk .. bukan pe aq dh x thu nak g mane kt raub nh .. balik2 tempat yg same je .. nk naik kl lak xde members .. azizi janji nk naik kl tp sampai skang xde un dia x call2 ke pe ke sal nak naik kl nh ... errrmmmm ... aktiviti aq sepanjang 5 ari dh aq at umah nh ... tdo on9 , tdo 09 tuje lah ..... melambung r bil eletrik umah aq bulan nh ... tp ape lagi nak wt lau x on9 ,  lagi r bosan ... :( lau on9 uh leh gak komen-komen , besh!!! nak2 lau komeng2 gan shahaswani awang , izzah azizah , vivi varanis , amirul hakimi , n icha natasya .... dorg nh mmg GILER!!!!

1 comments:

SHaHaSwaNi Awang said...

untungla ckp aku gler....haha

Post a Comment