Thursday, May 5, 2011

kelEmaHan DiriKU ...

aq nh sebenarnyer seorg yg paling rendah diri , tp lau org tgk aq mesti x cayer sbb nampak aq asyik kompiden jep.. tp pd dasarnyer mmg x r. disebabkan aq terlampau rendah diri,aq malu nak ambik gambar . aq malu nak tgk diri aq lam gambar , sbb tulah juge mase sem 1 aq mmg x suke nak tangkap gambar ... aq malu aq gemok , dh r gemok perotlak buncit + rambut nak botak ... tidakk.. benda2 sgt2 mengstreeskan diri aq .. dh mcm2 care aq wat nak lebatkan rambot nk , cume x g yu nam je lag sbb x mampu.. mahal giler2... maslah rambut aq nh berlaku sebenarnye disebabkan akibat diet yg x btl .. sebelom nh aq lg gemok tp after spm aq try x makn nasi spi 2 bulan n akibat dr uh , rambut aq jd mcm skang nh.... stress!!!! tp aq try jdkan kelemahan diri aq nh sebagai satu cabaran untuk aq .. mmg r aq rase down giler2 bile members2 aq ckp sal gemok n rambut aq tp xkan aq nak tujuk kat dorg lak an ,,, terima je lah dh tu diri aq ... :( .. tpu  bile dah part 2 nh aq rase kompiden lever aq dh meningkat sbb aq dh suke ambik gambar ... semua nh influnce dr classmate aq r nh !!! korg mmg tere r sbb dh mengubah idup aq!!!! <3 korg

3 comments:

lyana said...

bru nak pasan, ngat sye yg influence awk amek gmbr mnyk2... hehehe... dun ever felt bad wif urself... ur true frenz luv the way who u r.. me too...

anne said...

taklaa muncit mn pon....weh betul ke lau tak mkn nasik berbulan2 effect dye smpai cmtu skali?? baru ingt nak diet cuti ne

budak uitm said...

anne :: yup , that base on pe yg pakar kesihatan ckp at aq ler ,,,

Post a Comment