Tuesday, October 30, 2012

2nd day pratikal

Hari nh masok kul 8 sbb aq di tugaskan tok jaga twin tower , so pg2 td g jumpa my supervisor , dia un bagi lagi baju 2 helai tok ktorg gune semasa pratikal kat petronas twin tower nh ,, session first aq di letakan kat tingkat 83 , kat sini aq just giving explanation a litter bit bout the tower Its self to the visitor , then for the second session aq ditempatkan kat bawah which aq kena bg taklimat kat visitor sal safety n security procedure ,,, penat giler weh ari nh sebab kena layan ramai giler mat3 saleh but besh !!! Coz aq leh jumpa ramai gler org heeheh :-)




1 comments:

Sekadar Coretan said...

Lama nya blog ni sunyi, welcome back ye.Aunty ucapkan selamat menjalani praktikal ni, Singgah la rumah klau free, psttt...x pernah lagi naik kat twin tower bridge tu, nak jugak merasa.

Post a Comment